Barcelona danas ostaje bez trenera?

Setien na sastanaku s Bartomeuom

Barcelona danas ostaje bez trenera?

E. Škorić

Vrlo lako bi se moglo desiti da Barcelona ostane bez trenera.

Nakon što je sinoć izgubljena titula, uslijedilo je veliko razočarenje u Barceloni, a uveliko je krivac za neuspjeh trener koji je zimus naslijedio Ernesta Valverdea.

Od Setiena se puno očekivalo kada je dobio priliku da preuzme velikana iz Katalonije, no samo šest mjeseci kasnije nalazi se pred izlaznim vratima i čini se kako je samo pitanje vremena kada će klub objaviti da se traži novi trener.

U Barceloni je danas sastanak između predsjednika kluba Josepa Marije Bartomeua i Setiena i navodno će prvi čovjek kluba na istom zahvaliti Setienu za dosad učinjeno i poželjeti mu sreću u nastavku trenerske karijere.

Kako sada stvari stoje, Setien u avgustu neće voditi Barcelonu u revanšu osmine finala Lige prvaka protiv Napolija, nakon što je prvi duel završen rezultatom 1:1.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Što se tiče novog trenera Barcelone, to bi mogao da bude Xavi, a spominje se i Ronald Koeman kao i još nekoliko trenera i uglavnom bivši uposlenika Barcelone.

Inače, nedjeljno gostovanje kod Alavesa možda bude i oproštajna utakmica Setiena, ali i to je sada upitno. Što se tiče iste, MOZZART kladionica je omoguća vrhunske kvote na ovaj meč, pa da li možete vjerovati ranjenoj Barceloni po OVOJ kvoti?

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

barcaforever
Dati će mu još šansu protiv Napolija i tu će Barcelona da izgubi, komplet uprava kluba napolje... nije samo do trenera nego i do ovog predsjednika, potrošili na pojačanja koja nisu ništa pokazala, Messi nema s kim da igra, nema Inieste, Neymara, dosta je igrača otišlo bitnih, po meni mislim da je najbolje da Messi pređe u drugi klub, City sa Guardiolom i Messijem bi bio top jer već imaju sjajne igrače...
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi