15

Komentari (15)

Fan_Barce
Ovo za Pjanića da ga želi Bayern i Pariz ne drži vodu, po meni je to čista glupost. A ako Kuman ostane trener ( nadam se da neće nego će doći Xavi) džabe im da dovedu i Mbampea, Halanda, Lewe pa usput i Ronalda, sve bi žućo spetljao zapetljao Bog zna kako bi ispalo
Dr.Lehrer
Pa sta i da ode De Ligt, precijenjen svakako. Dobro je gore neko napisao. Kad se sjetim kako je pravio svako malo penale, jer defanzivac ne zna skloniti ruku na vrijeme. Napravio je najmanje 10 dok ga u Juventusu nisu obucili kako se kao defanzivac postavlja. Iako mislim da Pjanic nije najbolja opcija za zamjenu ali Griezmann i neko jos, zasto ne...
bavarac28
Amaterski clanak, recenice bez smisla i gramaticki neispravne. Ovo je najlosiji portal u drzavi,pa i sire.
amex
Kako god super zamjena u korist Juventusa... de Ligt precijenjen!
user1603952710
Koji ste vi amateri od novinara. Ovo sto pisete nije prica od jucer. De Ligt je blindiran u Juventusu i buduci kapiten tima, a i sam je izjavio da ovakvi navodi nisu tacni i da je zadovoljan u Juventusu. Pogotovo je demantovao da je nesretan izborom kluba prije dvije godine i ponovio vise puta da je Juve bio prvi i pravi izbor za njega. Vi samo pravite price onako kako vam odgovara, a da pritom ne provjerite sta ste vi pisali o istoj temi. Sami sebe demantujete iz dana u dan. Makar se dogovorite sami sa sobom. Amateri.
zak84
Budale pisu gluposti boze sacuvaj....
Ante G.
Daj manite se ovih gluposti, malo tekstova o profesionalnim igracima... Modric, Mandzukic, Rakitic...
amex
Sta ce pisat o tim starcima ante jabuko
delboy11
Tko od ove trojice vec ima unučiće??
Manager
Piše se Ante a čita se Anto :D :D
user1585252255
Hahhahahah... smijesno.
C.Banks
Bajern bi ga preporodio. Džeko je davno mogao izabrat Bajern za manju platu, ali je odlučio grijati klupu na El-Ittihadu. Nadam se da Pjanić neće odlučiti isto ako bude opcija Bajern i neki klub koji daje više para
user1576871911
Ma valjda nisu ludi za daju de ligta za ove igrače razumijem pijanic treba da se varati u juve jer im treba a de ligt je rekao da neće ići iz juventusa.
Kenotala
Sta kazete nije zadovoljan a, Barca je u idealnom stanju trenutno pa zeli da ide tamo? Covjek odigrao skoro sve tekme kada je bio spreman i zdrav, zbog korone je propustio par utakmica.
Zoilomas
Nece Pjanic nigdje da dovode boga u barcu cekat ce novog trenera i onda proraditi. Uvijek je radio isto u katijeri neznam zasto bi sad drugacije.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.