Barcelona dovodi još jednog velikog talenta iz Santosa, ovaj put besplatno!
Tailson bi se uskoro trebao pridružiti Barceloni

Katalonci su ponovo bili najbrži

Barcelona dovodi još jednog velikog talenta iz Santosa, ovaj put besplatno!

S. Pašalić

Barcelona je blizu potpisivanja mlade nadolazeće brazilske nade iz Santosa.

Riječ je od 20-godišnjem ofanzivnom veznom igraču Tailsonu Pintu Goncalvesu koji bi sa katalonskim timom trebao potpisati trogodišnji ugovor.

Tailsonu ističe ugovor sa brazilskim klubom tako da će u Barcelonu stići kao slobodan igrač i uskoro bi se trebao bi se pridružiti drugom timu ovog kluba.

Skauti Barcelone su navodno bili impresionirani Tailsonom tokom Copinha turnira u Brazilu na kojem nastupaju mladi igrači.

Nekoliko evropskih klubova je također pokazivalo interes dok je Santos pokušavao postići dogovor oko novog ugovora pa je Barcelona ubrzala kako bi završila posao.

U izvještaju se navodi kako je Tailson dobar tehničar i dribler sa sjajnom vizijom za igru, ali je odličan i kao golgeter.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi