14

Komentari (14)

Jasminn
Moze li on taj dug halaliti? Oprostiti? Reci ne trebs? Pitanje je moze li?
Rodjeni66
Neka taj dug daruje u humanitarne svrhe.štaće mu toliki milioni neka se ugleda na Ronalda
user1620593935
Messi je mnogo veci humanitarac od Ronalda. Imas stotine clanaka o messijevim humanitarnim donacijama. Ukucaj samo na googlu: Messi donirao ili Messi donates
cccccc
Ja stvarno ne razumijem te komentare da je Messi zbog para otišao u PSG. Pa on je u Barceloni imao gotov duplo veću platu nego što sada ima u PSG-u. I to je sigurno jedan od razloga zbog kojih je plakao jer je znao da će u PSGu zarađivati znatno manje. Također, svaka normalna osoba koja ima emocije bi pustila suzu nakon što moraš otići iz kluba/grada u kojem si živio 20 godina.
cccccc
Ramo Legenda, hajde onda neka mi tvoj pametni mozak objasni ...
user1585252255
Dusa draga, mozda je zbog tog pustio suzu pri odlasku.
cccccc
Čekaj sad... Zar nije bila priča da je Messi zbog para otišao u PSG? :D Realno, Messi je otišao u PSG u lakšu ligu kako bi sebi produžio karijeru i to je uredu. Tamo može igrati do 40-e. Identičnu stvar u njegovim godinama prije 3 godine je napravio i Ronaldo. Otišli su u lige i u klubove koji nemaju ili nisu imali nikakvu konkurenciju. Druga stvar je sad što se Juventus uništio dovođenjem Ronalda pa su sami sebi napravili konkurenciju. Samo što Ronaldo i jeste otišao iz Reala zbog para jer mu Perez nije htio (opet) povećati platu. Ronaldo je sam dao izjavu da odlazi jer ga ne cijene (čitaj. plaćaju) dovoljno.
vence
kralju.. Ronaldo otisao u laksu ligu? Pa jbte, ako je igdje odbrana beton.. u Italiji je.. bas si ccc :D
user1620593935
Vence, ronaldo je u realu imao konkurenciju u barci i atleticu dok juve u italiji nije imao nikakvu konkurenciju. Kako je onda italijanska liga teza? Izazov je igrati u juventusu protiv empolija, benedeta, chieva itd? Hahah
user1620593935
Inace u italiji zadnjih godina pada vise golova nego u spaniji.
user1585252255
Kakvo ti je to poredjenje.. pa igro je i u spaniji protiv Levantea , Osasune itd.. ispade u Italiji glavni konkurenti Juventusu ti klubovi koje si nabrajo..
user1620593935
user1585252255, stvar je u tome da juventus nije imao nikakvu konkirenciju u italiji dok je u spaniji real imao konkurenciju u barci i atleticu.
user1585252255
Kako jbg nije.. sta je s Intera,Milana,Napolija,Rome,Lazia,Atalante...
user1614932756
Kako glupa uprava uredu messija toliko placat marketing sve sto donosi on sve vraca duplo,ali moras znati ni da ostale zvijezde nece igrati za 3-4 miliona dok ovaj ima 50,bas zbog toga je se i desilo ovo svaki kloc ima 20 miliona u barceloni
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.