Na poluvremenu je viđena jedna od najvećih sramota u historiji Barcelone

Užasan potez domaćih navijača

Na poluvremenu je viđena jedna od najvećih sramota u historiji Barcelone

Haris Zilić

Barcelona je u teškoj situaciji u revanš duelu četvrtine finala Evropa lige.

Eintracht vodi na Camp Nou sa 0:3 i gledajući remi u prvom meču od 1:1 ima ogromna tri gola prednosti.

Ipak, jedna fotografija na poluvremenu utakmice šokirala je sve u Barceloni.

Dio tribine iza gola gdje su bili domaći navijači ostao je prazan na poluvremenu. Naime navijači katalonskog iganta napustili su stadion iz protesta prema gostima.

Gostujućih navijača je čak 15.000 na Camp Nou što je naljutilo domaće pristalice, koji su smatrali da je bilo previše gostujućih navijača i da su dobli previše karata za utakmicu od uobičajenog.

🏟️ La grada de animación del Barcelona ha abandonado momentáneamente el estadio como protesta a la gran cantidad de alemanes que hay en el Camp Nou

Posted by Diario AS on Thursday, April 14, 2022
Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

O ovome bruje svi španski mediji i sigurno da je u pitanju jedna od najvećih sramota u historiji Barcelone.

Ovome dodajmo da prije utakmice i za vrijeme utakmice pristalice Eintrachta nisu napravile nije incident i na korektan način bodre svoje momke.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...kao sto rekoh,oni ni nemaju navijace nego samo gledaoce,od kojih je mnogo turista...ni kad ih ima 90 hiljada oni se ne cuju,kao u pozoristu...veceras su im navijaci Eintrachta odrzali cas kako se bodri svoj klub...a oni su se ispalili jer ih utakmica ne interesuje cim gube...umjetni klub sa simpatizerima na baterije.
13 15
Klicko
Izgleda ovi kitalonci mogu samo yebati mali penal madrid.Od njemaca imaju fobiju hahahah
14 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti