14

Komentari (14)

YouTalkinToMe
Messi je toliko podigao ljestvicu i nadavao se svakakvih golova da sada naravno vise nije nista spektakularno, kakav god da postigne gol djeluje da je to prelagano i nista posebno.
Zoilomas
585 min u 17 utakmica dok bi u Juventusu za 17 utakmica odigrao 1200 minuta h projeku. Nedaju covjeku da se uigra
Uranija
Zaboravio si napomenuti koliko je postigao golova i imao asistencija u tih “skromnih” 17 utakmica tj. 585 min. Miralemu svaka čast ali on kao da igra na golmanskoj poziciji koliko je opasan po protivnički gol. Ali imamo “krivca” Kumana, boli nas briga
Zoilomas
Ako napadac ima prosjek da zabije gol u barceloni od 50 minuta onda Pjanic realno nije ni bio prisutan dok je gol pao da da asistenicuju, a ako mislis da je on tu da zabija golove onda grijesis. Treba covjeku dati prostor za igru a ne ocekivati gol i asistenciju od 15ak minuta ili malo vise sto dobije po utakmici. Ocigledno da je fudbal u tvojima ocima samo golovi i asistencije i nista drugo nije bitno. Bas zbog toga imamo toliko problema u reprezentaciji zbog ljudi koji isto misle da Pjanic moze sam da spasi tim.
Zoilomas
I to sto je on odigrao danas vrlo dobar mec za svoih pola sata sto je dobio, to vas ne interesuje jer samo gledate highlights na internetu umjesto da razumijete fudbal i pozicije igraca. Covjeku samo treba vise minutaze da se dokaze, tako se dokaziviao u svakom drugom klubu do sad jer ovo je cisto ubijanje mentaliteta igraca.
Dinouz
Pjanic izasao, barsa proigrala...kako surovo zvuci....
user1604870992
Kako su smiješni ovi fanovi Ronalda. Kada Ronaldo zabije 2 gola protiv Crotonea, 5 golova protiv Andorre, 3 gola protiv Empolija onda je on najbolji na svijetu, a kada Messi zabije po 2 gola protiv Alavesa i Elchea onda su to mali klubovi. Inace Messi ima najviše golova i asistencija u historiji fudbala protiv najvećih klubova na svijetu. Provjerite statistiku.
DamirS
Evo jedan zanimljiv podatak: Ronaldo je protiv top 6 engleskih klubova (City, United, Arsenal, Chelsea, Liverpool i Tottenham) odigrao ukupno 79 utakmica i da 28 golova. Protiv istih ekipa je Messi odigrao 34 utakmice i dao 26 golova. Ovo spominjem jer engleska liga i engleski timovi slove za najteže protivnike sa najnezgodnijim odbrambenim igračima.
YouTalkinToMe
A ronaldo jos da bi dao dva gola, prije toga mora ofulati pet zicera u svakoj tekmi. Da ima neka statiska promašenih zicera, mislim da bi ronaldo bio ubjedljivo prvi.
Celtic
Istresa se na buraniji i nabija gol razliku, kad dođe ozbijniji protivnik ne mogu meda kao ni on.
Celtic
Treba biti realan, godinama ih neko nabije u Ligi prvaka i onda poslije dođe Elche, Eibari i ostala španska buranija i tu zabije koji gol i priča se o magiji i sjajnoj igri Barce : )
user1606950187
Aha reala slaba ekipa gdje je messi dao preko 20 golova ja msm
user1606950187
Treba se vratiti godinama u nazad i prisjeti ti se sta je covjerk radio
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.