Sve je već završeno: Jučer stigao na tajne ljekarske preglede, a od ljeta je već u Barceloni!

Xavi lagano slaže kockice

Sve je već završeno: Jučer stigao na tajne ljekarske preglede, a od ljeta je već u Barceloni!

Endin Čaušević

Već sada je svima jasno da će Franck Kessie na kraju ove sezone napustiti Milan.

Iskusni veznjak s Rossonerima ima ugovor do kraja ove sezone i već je očito donio odluku da je vrijeme za novi izazov u karijeri.

Čelnici Milana u nekoliko navrata su Kessieju nudili novi ugovor jer žele da on ostane na San Siru još nekoliko sezona, ali je ovaj vezni fudbaler to odbio i jasno je da će bez obeštećenja napustiti klub.

Kessie se uveliko povezuje s prelaskom u Barcelonu i čini se da je katalonski klub već sve završio, te da će dobiti odlično pojačanje na ljeto u veznom redu.

Fabrizio Romano je objavio da su u Barceloni iskoristili početak reprezentativne pauze da završe sve kada je u pitanju Kessie, a sve će biti ozvaničeno u narednim sedmicama.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kessie je bio u Luganu gdje je uspješno prošao ljekarske preglede i sastao se s predstavnicima Barcelone s kojima je dogovorio sve detalje ugovora. Već je poznato da će Kessie godišnje zarađivati u Barci oko 6.5 miliona eura.

Ovaj 25-godišnjak se proslavio igrama u Atalanti iz koje je na ljeto 2017. godine prešao u Milan za 24 miliona eura. U dosadašnjem dijelu sezone odigrao je 30 utakmica, te je postigao šest golova i upisao jednu asistenciju

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

19211921
Xavi ce od ove ekipe napraviti prvaka europe
3 0
user1647539682
Sad dosao na pregleda pa do ljeta moze i bez glave ostat kamol povrijedit se...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti