Aubameyang nije zaboravio šta je Kross izjavio prije dvije godine i sada mu se žestoko osvetio

Nijemcu sigurno nije bilo lako to da gleda

Aubameyang nije zaboravio šta je Kross izjavio prije dvije godine i sada mu se žestoko osvetio

Endin Čaušević

Pierre-Emerick Aubameyang sinoć je odigrao odličan meč u pobjedi Barcelone protiv Real Madrida na Santiago Bernabeu.

Aubameyang je uspio da postigne dva gola u pobjedi Barcelone sa 4:0, te je zasluženo na kraju proglašen za igrača utakmice u ovom El Clasicu.

Gabonac je još jednom pokazao da je veliko pojačanje, a u Barceloni zadovoljno trljaju ruke jer su ga uspjeli dovesti besplatno u januaru nakon što je sporazumno raskinuo saradnju s Arsenalom.

Aubameyang je pored dva gola u centru pažnje bio i zbog svoje proslave gola kada je otišao do tribine i uzeo kuglu, a onda pozirao kao jedan od likova iz crtanog filma Dragon Ball Z.

Mnogima nije jasno zašto je to Auba uradio, ali sada smo dobili odgovor. Španski mediji navode da je Aubameyang to namjerno isplanirao kako bi se osvetio Toniju Krossu koji je prije dvije godine prozvao Aubu zbog njegovih proslava gola.

Oglasi

Auba je znao da nakon golova uzima maske Spider-Mana ili Crnog Pantera i tako slavi golove, a Kross je jednom prilikom priznao da mu to itekako smeta i smatra da takve stvari nemaju nikakve veze sa fudbalom.

"Uvježbani ples, koreografija s maskama. To mi je budalaština. Te stvari me ubijaju. Što ne slavim tako ne znači da sam manje sretniji. Veoma sam sretan iznutra, a malo izvana", rekao je Kroos prije dvije godine.

Aubameyang je i tada odgovorio iskusnom veznjaku Real Madrida, ali sinoć je odlučio pred njim na poseban način da proslavi gol i sigurno je da Kroosu nije bilo svejedno što je to morao gledati.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ima li ovaj Toni Kroos djece? Samo da podsjetim da sam to uradio nekoliko puta za svog sina i ponovo ću. Volio bih da jednog dana imate djecu i usrećite ih poput ovog učenika u školi", napisao je Aubameyang tada Kroosu na Twitteru, a sinoć je uživo uspio da mu se osveti.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Kroos smeće veliko.Pljuc
3 1
Mostarac94
Faca Lucasa Vaskeza sve govori o fori sa proslavom
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije