Scena poslije El Clasica najbolje opisuje razliku između običnih i posebnih fudbalera

Nakon debakla Reala

Scena poslije El Clasica najbolje opisuje razliku između običnih i posebnih fudbalera

Admin Čaušević

Real Madrid je ponovo primio četiri gola od Barcelone, baš kao u vrijeme kada je katalonski klub dominirao evropskim i svjetskim fudbalom.

Iako su uoči meča slovili kao favoriti Kraljevi su doživjeli pravo poniženje od najvećeg rivala te su na kraju upisali poraz sa 0:4.

Mnogi od navijača Reala su već nakon sat vremenap očeli da napuštaju tribine stadiona Santiago Bernabeu kad su shvatili da će njihov tim doživjeti debakl.

Mnogo više ih je ostalo na tribinama kako bi susret odgledali do kraja. Međutim koliko god se nadali i vjerovali nisu dočekali gol u mreži Barcelone.

Nakon što je odsviran posljednji sudijski zvižduk na stadionu Santiago Bernabeu je viđena scena koja možda najbolje opisuje razliku između običnih i posebnih fudbalera.

Dok je većina igrača Reala odmah otišla u svlačionicu kao da su jedva čekali da "odrade još jedan dan na poslu", petorica su ostala na terenu.

Luka Modrić, Thibaut Courtosi, David Alaba, Militao i Valverde su obišli cijeli teren te su tražili od navijača oproštaj za debakl.

Potražite više informacija na temu La Liga:

S ovim potezom su petorica nabrojanih sigurno porasli u očima navijača Reala te su još jednom pokazali privržesnost madridskom velikanu.

Bez obzira na poraz Real je jako blizu nove titule prvaka obzirom na dvocifrenu bodovnu prednost, dok je ekipa Carla Ancelottija i u četvrtfinalu Lige prvaka gdje ih čekaju dueli s Chelseajam.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BogatiDijasporac
Prije bih rekao da su bili totalno dezorjentisani :))))
4 2
karlhajncbrazzzo
Hehe tražili oproštaj. Nisu u crkvi da traže oproštaj. :D Svašta
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi