Xavi ga izveo iz igre, a on iz ljutnje bacio kostobrane i odmah otišao u svlačionicu

Vidjelo se koliko je nezadovoljan

Xavi ga izveo iz igre, a on iz ljutnje bacio kostobrane i odmah otišao u svlačionicu

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone sinoć su ponovo razočarali svoje navijače jer su poraženi od Rayo Vallecana sa 1:0.

Katalonski klub je doživio treći uzastopni poraz na svom terenu što se dugo vremena nije desilo, a tri boda na Camp Nou sinoć je osvojila ekipa Rayo Vallecana.

Odlučujući trenutak utakmice desio se već u sedmoj minuti kada je nakon odlične kontre Garcia uspio da savlada Ter Stegena i pogodi za 1:0 što se ispostavilo da je dovoljno za pobjedu gostiju.

Barcelona je u nastavku utakmice imala nekoliko velikih prilika da dođe barem do izjednačenja, ali su golman gostiju i okvir gola na kraju spasili Rayo koji je došao do velike pobjede na Camp Nou prvi put nakon 22 godine.

Da Xaviju ne ide najbolje u posljednje vrijeme i da ima u ekipi nekoliko nezadovoljnih igrača vidjelo se u drugom poluvremenu.

Naime, u 60. minuti Xavi je napravio dvostruku promjenu i odlučio je iz igre izvesti Frenkieja de Jonga što se to Nizozemcu uopšte nije svidjelo. De Jong je iz ljutnje bacio kostobrane i vidjelo se da je nezadovoljan što mora da izađe s terena.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Također, nizozemski veznjak je odmah otišao u svlačionicu i nije želio do kraja utakmice da sjedi na klupi što je najbolje pokazalo koliko je razočaran bio što je morao ranije da završi meč.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benz
Ko ce bito kriv za ovaj poraz ? Posle poraza od Cadiza,Xavi je statisticki gledano bio drugi najgori trener Barce u poslednjih 50 god sa 53% omjera pobjeda i poraza..dakle sad je jos losiji ako ne i nagori
4 2
Benz
Ofsajd bio kalav penal gledate li vi sta ili samo mlatite praznu slamu ..
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi