Koeman u velikom problemu: "Otpisani" Manaj zabio novi gol za Barcelonu

Vode sa 2:0

Koeman u velikom problemu: "Otpisani" Manaj zabio novi gol za Barcelonu

E. Čaušević

Barcelona igra trenutno protiv Girone pripremnu utakmicu.

Katalonski klub prije nekoliko dana odigrao je prvu prijateljsku utakmicu na pripremama za novu sezonu, te su uspjeli pobijediti Gimnastic sa 4:0.

U ovoj utakmici blistao je albanski napadač Rey Manaj koji je zabio hat-trick, a samo nekoliko dana prije toga iz kluba su poručili da je na transfer listi.

Barcelona je večerašnji meč protiv Girone dobro otvorila i povela je već u 21. minuti kada je pogodak iz penala postigao Pique.

Samo tri minuta kasnije bilo je 2:0. U centru pažnje ponovo se našao Manaj koji je postigao gol za 2:0, te je za njega ovo već četvrti gol na dvije pripremne utakmice.

[twitter]https://twitter.com/RiquiXtra/status/1418987700724641802[/twitter]

Potražite više informacija na temu La Liga:

Manaj je u Barcelonu stigao prije nešto više od godinu dana iz Albacetea, ali je igrao za B ekipu, te nije dobio šansu u prvom timu u zvaničnim utakmicama.

Ipak, ovaj 24-godišnji Albanac i večeras je pokazao da se radi o odličnom napadaču i bit će zanimljivo vidjeti da li će se u klubu predomisliti što se tiče njegove prodaje.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti