Barcelona godinu počinje bez dva važna igrača

Pauziraju zbog povrede

Barcelona godinu počinje bez dva važna igrača

Admin Čaušević

Barcelona će 2020. godinu započeti bez dva vrlo važna igrača. 

Katalonski klub je na zvaničnoj web stranici da su povrede zadobili Marc-Andre Ter Stegen i Arthur Melo uz to da nije navedeno koliko će njemački golman pauzirati.

Ter Stegen ima problema s koljenom desne noge. Povredu je zadobio u posljednjem ligaškom susretu i još uvijek prolazi kroz proces liječenja kako bi se vratio na teren što je prije moguće.

Za razliku od Nijemca za Brazilca su iz Barcelone naveli da će pauzirati još tri sedmice što znači da će propustiti španski Superkup u Saudijskoj Arabiji.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barcelona će novu godinu započeti gostovanjem gradskom rivalu, ekipi Espanyola. Bit će to okršaj prvoplasirane sa posljednjeplasiranom ekipom prvenstva.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi