Problemi sa Griezmannom: Njegova sestra tražila hitan sastanak, Francuz jasno pokazao svoj stav

Ne želi da ide

Problemi sa Griezmannom: Njegova sestra tražila hitan sastanak, Francuz jasno pokazao svoj stav

E. Oštraković

Jedna od glavnih tema, kada je riječ o Barceloni, je Antoine Griezmann.

Naime, on je na posljednje četiri utakmice čak tri puta šansu dobijao sa klupe, a čak dva ulaska bila su u 90. minuti.

Zbog svega će naredne sedmice njegova sestra, koja je njegov agent, održati hitan sastanak sa čelnicima Barcelone kako bi saznala šta se događa,

Navodno se razmatra opcija razmjene igrača u koju bi bio uključen upravo Griezmann, ali Francuz neće ni da pomisli na to.

Potražite više informacija na temu La Liga:

On je navodno odbio svaku mogućnost odlaska iz kluba, pa je i opcija razmjene propala, a trebao je biti uključen u razmjenu sa Lautarom Martinezom.

Ostaje da vidimo da li će se situacija riješiti ili će Quique Setien nastaviti raditi po svome, te davati Griezmannu minutažu na kapalju.

Top Komentari

BobPaisley
...najpametnija odluka bi mu bila da prihvati tu razmjenu sa Interom...ovi cigani ga svakako ponizavaju,a takva igracina to nije zasluzila...oni svakako propadaju i za par sezona ih nema vise nigdje,dok je Inter sa Conteom u velikom usponu i ne bi bilo cudo da uzmu scudetto vec sljedece sezone,a uz njegovu pomoc bi to bilo jos realnije.
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi