Barcelona i na bosanskom pozdravila Pjanića

Potpisao na četiri godine

Barcelona i na bosanskom pozdravila Pjanića

E. Škorić

Kako se i najavilo, oko 18.30 sati Barcelona je potvrdila transfer bh. reprezentativca Miralema Pjanića.

Najprije je objavljeno kako je Arthur Melo prodan u Juventus, da bi potom Katalonci potvrdili transfer sada već bivšeg veznjaka Juventusa, čiji transfer iznosi 60 miliona eura. U suštini, Juventus će na kraju samo doplatiti oko 10 miliona eura za Brazilca.

Pjanić je dogovorio četverogodišnju saradnju, a zanimljivo da je u ugovoru s Barcelonom ugrađena odštetna klauzula od čak 400 miliona eura.

Barcelona je na zvaničnim profilima na društvenim mrežama pozdravila Pjanića i zaželjela mu dobrodošlicu i na bosanskom jeziku.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Dobro došao!", piše u opisu fotografije na kojoj Pjanić slavi u dresu Juventusa, a s kojom su na Nou Campu saopštili da je on danas postao igrač Barcelone. Klubu će se priključiti na kraju sezone 2019/20.

Top Komentari

Noone
Meni nije jasno da je Barcelona toliko navalila da dovede Pjanića i da su Mela nagovarali da ode u Juve a u suštini Melo bio skuplji 10 miliona. Nema mi tu logike, da nagovaraš transfer da bi dobio jeftinijeg igrača
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi