Zar će zaista Juventus nakon ovog izabrati Suareza ispred Džeke? Urugvajac je predmet ismijavanja!

Izgleda očajno

Zar će zaista Juventus nakon ovog izabrati Suareza ispred Džeke? Urugvajac je predmet ismijavanja!

Midhat Šljivak

Torinski Juventus završio je gotovo sve oko transfera Luisa Suareza iz Barcelone.

Sa urugvajskim napadačem dogovoreno je sve što se tiče ugovora i plate, ali on još uvijek nije završio sa Barcelonom i od njih traži 17 miliona eura za raskid saradnje.

Juventus je Suareza odabrao ispred Edina Džeke, ali ako je suditi po video snimcima sa treninga katalonskog kluba, to bi se Staroj dami itekako moglo obiti o glavu.

Edin Džeko se nije opuštao tokom pauze. Dijamant je u sjajnoj formi i već je sada spreman za velike stvari, no to se za Suareza ne može reći.

Slike koje dolaze sa treninga katalonskog jasno pokazuju da Suarez nije spreman. Izgleda dosta trom i debeljuckast i jasno je da nije previše radio tokom ljeta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Očigledno je da je Suarez daleko od prave forme. Ne izgleda nikako dobro i pitanje je da li će biti sposoban da odmah pomogne Juventusu.

Na društvenim mrežama ga već ismijavaju i svima je jasno da Urugvajac nije onaj pravi.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adoii97
Bio je i Ronaldo debeo, al je bio klasa.. Svima nama bi bilo drago da Dzeko predje, al Suarez je prava gol masina.
6 1
salt_city
Tačno gluposti pišete, svima nama je Džeko medju top 3 centarfora u Europi, Benzema Lewa Džeko , ali Suarez je također klasa od napadača i glupo ga je uopšte blatit..
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi