Vidalov put ka Interu je konačno čist!

Tvrde italijanski mediji

Vidalov put ka Interu je konačno čist!

Iz Italije stižu navodi da je Arturo Vidal uspio ispregovarati raskid ugovora sa Barcelonom i da je do istog došlo sinoć.

Iskusnom Čileancu je novi trener Barcelone Ronald Koeman po preuzimanju te pozicije poručio da potraži novi klub. Zbog toga je Barcelona i pristala na raniji sporazumni raskid Vidalovog ugovora, umjesto da insistira na naknadi za njegov transfer.

Prema pisanju Sport Mediaseta, sporazumni raskid je potpisan sinoć i sada se Vidal može okrenuti novom izazovu.

A taj novi izazov će biti Inter i ponovna saradnja sa trenerom Conteom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Italijanski mediji vjeruju da se Vidala može očekivati u Milanu u narednim danima ili čak narednim satima.

Vidal će nakon ljekarskih pregleda sa Interom potpisati dvogodišnji ugovor (opcija za treću godinu) koji će mu garantovati šest miliona eura po sezoni, ali i dodatne bonuse.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije