Navijači Barcelone razočarani dizajnom novog dresa, ali ih je izgled šorca još više šokirao

Nike se nije proslavio

Navijači Barcelone razočarani dizajnom novog dresa, ali ih je izgled šorca još više šokirao

E. Čaušević

Prije nekoliko dana u javnosti se pojavio dizajn dresa kojeg je Nike spremio za igrače Barcelone što se tiče naredne sezone.

Footy Headlines koji često uspije doći do fotografija garnitura dresova za novu sezonu prije nekoliko dana objavio je dizajn dresa domaće garniture Barcelone za narednu sezonu.

Dizajn dresa kojeg je Nike spremio nije se svidio navijačima katalonskog kluba koji su poručili da dres izgleda dosta loše i traže da se dizajn promijeni.

No, danas je nastalo još veće nezadovoljstvo nakon što je Footy Headlines objavio kako će izgledati šorc ove garniture, a tek to je posebna priča.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Opis nije dostupan.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ghast0
Solidan dres, a vala i sorc mi je okej.. podsjeca me na 2009 barcelonu
4 1
nedoni46
a jel realno da bar jednom mjesecno objavite "nove dresove" od top timova na svijetu, kao da svaki mjesec nove imaju
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi