7

Komentari (7)

BeHaudin
Skoro za nevjerovati sta Spanci pisu o ovom nasem djetetu ?! Poznati spanski list Marca !!!! Ukucajte : Prcic el Modric del Levante . Lijepo ti u srcu prosto, ako volis i cjenis taj sport ! Naravno ko zna Spanski , )))))))). Ali ima ovih linkova koji prevode sve jezike , sreca ! BRAVOOOOO........ Sanjine , bravoooooooo BOSNO !!!!
Konj konjski
Kad messi ode u penziju ispadaju u 2.ligu
mer12
Ali koliko su precjenjeni ovi njihovi igraci
BeHaudin
Volio bih znati da li Prosinecki gleda ovakve susrete ? Trebao bi obavezno po meni, jer imamo naseg momka tu, koji igra jako dobro i uz Pjanica i Besica mogao bi tako slicno i u repki ! La liga je puno kvalitenija od neke Belgije ili Srbije gdje igraju njegovi favoriti , Cimirot i Zakaric !
mer12
Besic nije dobar igrac SAMO ZNA TRCATI, od njega je bolji Krunic 100 puta
gumenakita
cesto sam gledao utakmice i Krunica,decko je bizon,igra super,steta sto ga nema cesto u repki
Zoilomas
Ko je onaj batman sa slike?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.