9

Komentari (9)

histereza
Napadači iz Bundeslige haraju po Španiji i Engleskoj gdje su 'najjače' odbrane.
ubnt2
@Admirall A čekaj, de mi molim te objasni kako vama svima smeta Barcelona i svi nešto serete za Barcu, nedo Bog dragi da kiksaju negdje....A ne pišeš kad Inter gubi i kad pobjede ne mogu imati, Inter 7., to tb ne smeta, a da je Barca 7, ubio bi komentare...Nije problem kad Milan, Inter... ekipe nekad ne igraju Ligu Prvaka, baš kao i Looserpool, Milan mi je čak drag tim ali samo navodim primjer, Liverpool 7 godina igrao EL, a Barca 4 mjeseca i svako je srao po njoj...Inter izgubi od Bayerna nikom ništa, Barca nesretno izgubi svako je hebe...Ne kontam te različite tačke gledišta.
Squadron
@ubnt2 **** ih svako zato sto su navijaci Barcelone sve druge ****vali prije, znam iz vlastitog iskustva sta se desi kad Barcelona pobijedi a neki drugi klub izgubi, tad se nije niko zalio, sad se odjednom navijaci Barce zale jer im se isto vraca, to je bar moj razlog zasto bi ****vao Barcelonu, za ostale ne znam
ubnt2
@Admirall "Katalončići" su igrali iz 20% snage nakon reprezentativne pauze, a jesu li "Katalončići" cigani branili ko ovi? Kad se budu branili kao ovi i kad ih bude publika na Nou Campu nosila kao ove onda će "Katalončići" biti cigani....Sad su VELIČINA!!!!
Klicko
Višća barca višća katalunja
Klicko
@Mostarac94 šta ovi kitalonci opet pobjedili??
ubnt2
Kod kakvih su cigana igrali, dobro je...
blackjoker
@Admirall Ako ces lakse zaspat racunaj odmah da je Mallorca dobila
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.