Barcelona objavila spisak igrača za meč s Juventusom, na popisu nema Messija, ali ni 'desetke'

Trofej Joan Gamper

Barcelona objavila spisak igrača za meč s Juventusom, na popisu nema Messija, ali ni 'desetke'

E. Škorić

Stigao je služben popis igrača na koje Ronald Koeman računa za sutrašnji meč s Juventusom na Camp Nouu.

Dva velikana odmjeriće snage u sklopu trofeja Joan Gamper. Očekivao se okršaj Lionela Messija i Cristiana Ronalda, dvojice najvećih nogometaša na planeti, ali Argentinac je dva dana ranije definitivno napustio Barcelonu i čeka potpis s PSG-om.

Messija nema na listi duela sa Juventusom, naravno, a zanimljivo da niko nije zadužio broj 10. Na popisu igrača je i naš Miralem Pjanić, koji bi trebao ubrzo da potpiše za Juventus i ovo mu je vjerovatno oproštajni meč od Katalonije.

Xavijev kultni broj 6 zadužio je Riqi Puig, a na popisu igrača je tek oporavljeni Ansu Fati s brojem 17. Sergio Aguero je zadužio broj 19, a Memphis Depay 9.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Emerson, koji je došao iz Betisa, nosit će broj 22, koji je ranije godinama pripadao Daniju Alvesu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi