Dvojica zaraženih u Barceloni, odgađa se meč protiv Athletic Bilbaa?

Danas će svi biti testirani

Dvojica zaraženih u Barceloni, odgađa se meč protiv Athletic Bilbaa?

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone sutra bi trebali odigrati zaostali meč drugog kola La Lige u Bilbau protiv Athletica.

Utakmica u Bilbau igra se od 21 sat, ali španski mediji pišui da postoji mogućnost da se odgodi zbog koronavirusa u redovima katalonskog kluba.

Naime, iz Barcelone su sinoć potvrdili da su dvojica članova stručnog štaba pozitivna na koronavirus zbog čega je otkazana i današnja press konferencija Ronalda Koemana.

Zbog toga će katalonski klub danas testirati sve igrače i članove prvog tima, a ukoliko bude još zaraženih utakmica protiv Athletica će najvjerovatnije biti još jednom otkazana.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Trening Barcelone planiran je za 11 sati, ali je odgođen i u to će vrijeme igrači doći u trening centar kako bi bili testirani, a rezultati bi se trebali znati do kraja dana.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AsmirM
Nemamo mi tih problema u BiH , mi zivimo kao sto smo i zivili ,imamo mjere zabrane i nitko nista nepostuje.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi