Barcelona kreće po Lautara: Ogromna klauzula će biti aktivirana!
(Foto: EPA)

Cijena je 111 miliona eura

Barcelona kreće po Lautara: Ogromna klauzula će biti aktivirana!

M. Šljivak

Lautaro Martinez bi karijeru od narednog ljeta mogao nastaviti u Barceloni.


Sjajni argentinski napadač ove sezone igra zaista sjajno u dresu Intera. Impresionirao je posebno vodeće ljude Barcelone, koji neće štediti novac kako bi angažovali 22-godišnjeg napadača.

Kako navodi španski magazin AS, Barcelona će narednog ljeta aktivirati odštetnu klauzulu od 111 miliona eura, koja važi u prve dvije sedmice jula.

Na Nou Campu u argentinskom fudbaleru vide idealnu zamjenu za Luisa Suareza. Urugvajac je već u poznim godinama (33) i vrlo lako bi se moglo desiti da upravo Lautaro bude zamjena za njega.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Martinez je ove sezone zaista odličan u dresu Intera. Odigrao je ukupno 21 meč i ostvario je učinak od 13 golova i četiri asistencije.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zedovina
Ne ide on ni za 200 mil...
0 0
NoriakiKasai
Ne idi...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi