6

Komentari (6)

ubnt
20 godina ovao smece od kluba potkupljuje sudije. Kada se samo sjetim padavicara i skakutanja oko sudije. Citam komentar ovdje jednog glupana o realu. Pogledaj glupane realove utakmice u barceloni. Pogkedaj crvene kartone, penale, ponistene golove. Obicno ste u drustvu epilepticari. On line ste paraplegicari. Stoko.
Adrian
Pocelo je pocelo.
Vienner
Zvanicno na UEFInoj stranici postoji clanak o Barsinoj korupciji i da se ceka odluka o kazni.Najgori moguci scenario je 2godine zabrane u Ligi prvaka i ostalim UEFA takmicenjima.
Madridista
Sasvim logičan slijed događaja. Došle prevare, krađe, mito i korupcija na naplatu. Dosta je bilo i njihovog zuluma. Lopovi!!!
user1676832049
Koji amaterizam i debilizam od stranice..... Kad izbacujete neke vijesti il novosti malo bolje se informisite
Ecosport
Kaže pišu španski mediji. Koji su to mediji i kakvi su im izvori. Da tu ima imalo istine, La Liga bi davno reagovala, a oni se ušutili ima 2 mjeseca kako im je Laporta začepio usta. Ni Tebas više ništa ne spominje. Da je UEFA poštena, izbacila bi real iz svih takmičenja i uzela mu pola titula koje su osvajali na sudijske "greške".
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti