Koeman ogorčen zbog spominjanja Messija: To je nepoštovanje...
Foto - EPA

Koeman ogorčen zbog spominjanja Messija: To je nepoštovanje...

M. Šljivak

Trener Barcelone Ronald Koeman ogorčen je zbog činjenice da mnogi igrači PSG-a komentarišu eventualni dolazak Lionela Messija u redove francuskog kluba naredne sezone.

Počelo je sve sa Neymarom. Brazilac je prije nekoliko sedmica istakao kako bi volio zaigrati ponovo sa Leom i da se nada da će se to dogoditi već naredne sezone.

Naravno, odmah su počele špekulacije o eventualnom dolasku argentinskog velemajstora na Park prinčeva, a jučerašnja izjava Angela Di Marije je potpuno razljutila trenera katalonskog velikana Ronalda Koemana.

Di Maria je istakao da se nada kako će Messi zaigrati za PSG.

"Nadam se da će zaigrati za PSG. Vjerujem da je velika mogućnost za to, ali moramo biti strpljivi", poručio je Di Maria.

Koemanov odgovor je stigao sinoć nakon utakmice sa Granadom u Kupu Kralja. Nizozemac je ljut kao ris zbog povezivanja Messija sa PSG-om.

Oglasi

"Za mene je to nepoštovanje. Nije lijepo što toliko ljudi iz PSG-a govori o igraču koji je još pod ugovorom sa Barcelonom. Uzburkavaju atmosferu pred utakmicu Lige prvaka", smatra Koeman.

Mauricio Pochettino bez komentara o Messiju, ali izjava je interesantna

Tema Lionel Messi u PSG-u nije zaobišla ni trenera francuskog prvaka Mauricija Pochettina.

Francuski novinari su mu ponovo postavili pitanje o njegovom sunarodnjaku, ali ovog puta nisu dobili odgovor kakav su tražili.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ne mogu govoriti o Messiju jer bi sve moglo biti pogrešno interpretirano. Bitno mi je da dostignemo naše ciljeve za ovu sezonu. Radimo u tišini na ostalim stvarima kako bi smo kreirali najbolji tim", poručio je trener Parižana i tako je rasplamsao maštu mnogih.

Čini se kako se situacija oko Messija i njegovog odlaska ponovo zahuktava pred ljetni prijelazni rok i neće čuditi ako nastane još jedna sapunica kao što je bila ona iz ljeta 2020. godine.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dtox
Tako ste vi radili godinama, kad se samo sjetim Coutinha i Suareza
2 0
malezija
I Koeman prica o postivanju,
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi