Barcelona mijenja ekipu: Katalonci pozvali i Manchester City
Foto - EPA

Nude razmjenu

Barcelona mijenja ekipu: Katalonci pozvali i Manchester City

Midhat Šljivak

Barcelona i Manchester City razgovaraju o razmjeni fudbalera.

Kako navodi katalonski list Sport, Barcelona je ponudila viceprvaku Engleske razmjenu fudbalera u kojem žele da osiguraju potpis mladog defanzivca Erica Garcije.

Garcia je dijete Barcelone. Rođen je u ovom gradu, ali je 19-godišnji štoper prije tri godine odlučio da napusti La Masiju i potpisao je za Manchester City.

Sada ga Barcelona želi vratiti. Sport piše da su Cityju ponudili razmjenu za njega, a spremnis u Građanima ponuditi Nelsona Semeda.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Da bi ovaj transfer bio potpun, City bi prema Kataloniji poslao i Joaa Cancela, koji je prošle godine stigao u klub u razmjeni s Juventusom.

Bit će interesantno vidjeti hoće li na kraju City pristati na ovakvu razmjenu, koja je, mora se priznati, veoma interesantana

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaDaj
City dao 70tak milliona za Cancela prošle sezone, Eric ogroman potencijal... i njih dvojicu za Semeda... sta je sljedeće? Neymar to Millwall?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi