6

Komentari (6)

Samo_Realno
Pa nece biti ni u Sarajevu pa sta :), gledas fino u kuci tekme, malo pripremis meze, dodje ti par najboljih jarana , i sta hoces bolje.
Husrefbeg22
Vela halve vela kuvlete. Bojkotuju ih samo zato sto su napredni i sto osuduju (nedozvoljavaju) covjeku neprirodne veze (*****ske veze). Zapadna Evropa zapravo najmanje postuje ljudska prava a njihov glavni parametar demokracije u nekoj zemlji jeste dali su tamo *****i izvan ostalih ili nisu. Ne znam sto se to potencira niko njih ne dira, ali oni hoce kao ogromna manjina da se sve vrti oko njih i naturaju svoja pravila i propagandu ogromnoj vecini ostalih, koja je zapravo protiv neprirodnih anomalija i bolesnih umova.
a1ska
Šta će Barcelona pričat, prepariranog čovjeka crne boje kože držali kao izložbeni primjerak u muzeju do Olimpijskih igara 1992. godine samo zato što je imao tu boju kože.
Realno01
Ma ja. Treba *****e trpiti i promovisati i druge woke pokrete jel tako jer to su ta ljudska prava po vasoj mjeri,licemjeri
C.Banks
Taj grad i fudbal ne idu i istu rečenicu. Zar im nije Bajern dovoljan broj puta pokazao da promijenu zanimaciju i da se bave baletom, heklanjem, i slicno
Arnel925
Jarane naslov i tekst dvije razlicite stvari.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.