Barcelona na nogama: Messi donio odluku o svojoj budućnosti!

Uskoro će se oglasiti

Barcelona na nogama: Messi donio odluku o svojoj budućnosti!

Endin Čaušević

Najbolji fudbaler svijeta Lionel Messi cijelu dosadašnju karijeru proveo je u Barceloni, ali čini se da bi ovog ljeta mogao napustiti katalonski klub.

Messi je nezadovoljan rezultatima Barcelone u prethodnim sezonama, a nije tajna da baš nije u dobrim odnosima s čelnicima kluba. Argentinac traži promjenu rukovodstva, te nije zadovoljan što je Ronald Koeman izabran za novog trenera jer je tu očekivao Xavija.

Već danima se uveliko piše o tome da Messi želi da napusti Barcelonu, te da će to uraditi ovog ljeta. On ima ugovor s Barcelonom na još godinu dana, no očito je da više ne može da gleda šta se dešava u katalonskom gigantu.

Svi ugledni španski mediji prije nekoliko trenutaka su objavili da je Messi razmislio o svojoj budućnosti, te da je donio odluku o tome da li će ostati ili napustiti Barcelonu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mediji u Španiji pišu da će Messi veoma brzo saopštiti svoju odluku, ali mnogi smatraju da će napustiti Barcelonu, te da je ovo kraj jedne ere. Navijači Barcelone sigurno s velikim nestrpljenjem čekaju da se Messi oglasi i nadaju da špekulacije o odlasku nisu tačne.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

spectron
Nema ručati dok Messi ne kaže sve o svojoj budućnosti :)
19 0
Quartararo20
Hajde sada ide vijesti o Dzeki pa Pjanicu i tako u krug
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi