Barcelona osmislila posebne dnevne rutine za fudbalere koji poste mjesec ramazan

Pjanić, Dembele i Moriba ne moraju da brinu

Barcelona osmislila posebne dnevne rutine za fudbalere koji poste mjesec ramazan

E. Čaušević

Barcelona je u ponedjeljak objavila video u kojem je čestitala muslimanima širom svijeta početak mjeseca ramazana.

U videu su učestvovali fudbaleri i fudbalerke katalonskog kluba koji su islamske vjeroispovijesti, a to je oduševilo javnost.

No, u Barceloni zaista misle na sve i tako su odlučili da posebnu pažnju posvete fudbalerima koji obilježavaju mjesec ramazan i poste bez obzira na obaveze koje imaju u klubu.

Tako Mundo Deportivo piše da su u klubu odlučili da daju poseban zadatak za nutricionistu Lizarragu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naime, on je dobio zadatak da razvije dnevne rutine za trojicu muslimana u timu Miralema Pjanića, Ousmanea Dembelea i Ilaixa Moribu kako bi se oni mogli pridržavati načela svoje vjere, ali bez negativnog utjecaja na njihove fizičko stanje.

Ovaj potez katalonsog kluba zaista pokazuje da misle na sve i da im je najvažnije da su fudbaleri sretni, ali također i u najboljim formama bez obzira na ono što se dešava.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mahatma.Barbie
A Pjanić i Dembele igrač igrica inače poste svaki Ramazan.Kad bi postio tek tad Pjanke ne bi igrao jer na zapadu vlada zaglupljeno mišljenje da post oslabljuje tijelo i um. A Koeman je sigurno upućen u sve dobrobiti posta.
2 9
Śmeker007
Meni je najsmjesnije kada ovaj mali Moriba, neki dan kao hoce na Casemira nesto verbalno ka njemu, da pojede covjek al ocigledno prepotentan sa svojih 18 godina..
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi