Mnogi ne vjeruju šta je Barcelona uradila na Twitteru nakon El Clasica

Nisu znali da će ih "provaliti"

Mnogi ne vjeruju šta je Barcelona uradila na Twitteru nakon El Clasica

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone proteklog vikenda poraženi su u gostima protiv Real Madrida sa 2:1.

U katalonskom klubu su bili itekako nezadovoljni suđenjem u El Clasicu i smatrali su da nisu zaslužili poraz protiv ljutog rivala.

Ronald Koeman je nakon utakmice otvoreno kritikovao glavnog sudiju, te je poručio da sudija nije dosudio čist penal za Barcelonu u drugom poluvremenu.

Barcelona je dio izjave u kojoj Koeman kritikuje suđenje objavila na Twitteru, a danas se pojavila informacija da su čak i platili dodatnu promociju ove objave što je mnoge šokiralo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Na fotografiji koja kruži društvenim mrežama može se vidjeti da je aktivirana promocija ove objave, a iz kluba se na tu temu još uvijek niko nije oglašavao.

Možda je snimka zaslona na Twitteru koja prikazuje Jedna osoba i tekst

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

payron
Stara dobra izreka ko gubi ima pravo da se zali ali ovi ne samo sa velikim Realom nego od bilo koga da izgube ili nisu im dali penal uvjek traze kad gube
5 3
emanuelmacron
a slike fudbalera u sorcu/gacama ti ne smetaju
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi