Barcelona objavila Pjanićeve fotografije, pa poručili: Vidimo se na drugoj strani

Veliki iskorak za bh. veznjaka

Barcelona objavila Pjanićeve fotografije, pa poručili: Vidimo se na drugoj strani

E. Čaušević

Miralem Pjanić jučer je zvanično potpisao ugovor s Barcelonom u koju stiže iz Juventusa.

Katalonski klub potvrdio je da je Pjanić potpisao ugovor na četiri godine, dok je kao dio transfera u suprotnom pravcu otišao Arthur Melo. Bh. veznjak će se Barci priključiti na kraju sezone, te se od njega očekuje da bude veliko pojačanje.

Pjanić je prethodne četiri godine s dosta uspjeha nosio dres Juventusa, ali je jasno da će odlazak u Barcelonu biti za njega dodatni iskorak. Također, bit će jedan od rijetkih koji se mogu pohvaliti da su u karijeri igrati u ekipi s Cristianom Ronaldom i Lionelom Messijem.

Barcelona je jutros na Facebook stranici objavila desetak fotografija Pjanića iz prethodnih duela koje je on imao protiv katalonskog kluba igrajući za Romu i Juventus.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Jasno su poručili da je sada vrijeme da se okuša i na "drugoj strani" odnosno igrajući u dresu Barcelone.

📹 Pjanic 🆚 Barça 😉 See you on the other side Con ganas de verte de 💙❤️

Posted by FC Barcelona on Monday, June 29, 2020
Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi