I Džeko se obratio Pjaniću: "Šta bolan reče?"

Zanimljivo im na Instagramu

I Džeko se obratio Pjaniću: "Šta bolan reče?"

Miralem Pjanić jučer je i definitivno postao novi fudbaler Barcelone.

Dugo se špekulisalo oko toga gdje bi Pjanić mogao nastaviti karijeru, pominjali su se brojni klubovi, ali sve dileme otklonjene su jučer.

Barcelona je za 60 miliona eura dovela Pjanića u svoje redove i time ga učinila najskupljim bh. fudbalerom svih vremena, a u ugovoru ugradila mu je i otkupnu klauzulu od čak 400 miliona eura.

Otkako je vijest postala zvanična Pjanićevi profili na društvenim mrežama su zatrpani porukama, čestitkama, a komentar na posljednjoj objavi vezanoj za dolazak u Barcelonu ostavio mu je i Edin Džeko.

Na katalonskom jeziku Pjanić je poručio da će dati svoj maksimum za Barcelonu, ali Džeko nije baš najbolje shvatio njegove riječi, pa je u šali napisao: "Šta bolan reče?"

Potražite više informacija na temu La Liga:

Komentar je za kratko vrijeme sakupio nekoliko hiljada lajkova.

Top Komentari

MirzaBarucic
Kruna karijere nakon četiri titule sa Juventusom, Džeko dobija novi ugovor, već ima status legende u Romi, svjetsko bolan a naše :)
15 0
Edin Merlin
Igracina koja govori 6 svjetskih jezika. Naklon do poda majstore.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi