Barcelona odustala od Williana, ali ima ko nije

PSG ga još uvijek želi

Barcelona odustala od Williana, ali ima ko nije

Sudbina Brazilca Williana još uvijek nije poznata.

On je trenutno u posljednjoj godini ugovora s Chelseajem, a engleski mediji smatraju kako do produžetka istog neće doći.

Plavci vjerovatno neće ponuditi duži ugovor Willianu od godinu dana jer je takva politika kluba za igrače koji imaju preko 30 godina, pa će nekadašnja zvijezda Šahtara potražiti neki klub u kojem će dobiti duži ugovor.

Prije nekoliko dana pisalo se kako su glavni kandidati da ga angažuju Barcelona i PSG, ali Katalonci su u međuvremenu navodno odustali.

Portal Don Balon navodi kako PSG još uvijek nije odustao i kako je Willian u vrhu liste želja. Brazilac naravno može doći besplatno i takvu priliku Sveci ne žele da propuste.

Treba reći i to da se u trku nedavno uključio i Juventus koji je poznat kao klub koji često dovodi igrače kojima istekne ugovor posljednjih godina.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, izvještaji kažu kako je PSG za sada najbliži tome da angažuje 32-godišnjeg fudbalera i kako će poslati ponudu za nekoliko sedmica.

Willian je inače ove sezone upisao 37 utakmica u svim takmičenjima, postigao sedam golova i dodao šest asistencija.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi