Koeman ispratio igrače na odmor: Za mnoge je ovo bio oproštajni sastanak
Foto - Barcelona

Barceloni slijede promjene

Koeman ispratio igrače na odmor: Za mnoge je ovo bio oproštajni sastanak

M. Šljivak

Ekipa Barcelone jučerašnjom pobjedom nad Eibarom završila je ovu sezonu.

Ekipa Ronalda Koemana uspjela je da osvoji Kup Kralja, ali su jako lošom igrom u završnici prvenstva ostali bez šanse da se bore za titulu.

Klub je danas organizovao oproštajni sastanak. Ronald Koeman se obratio igračima.

Nizozemski stručnjak je zahvalio igračima za naporan rad u prethodnih nekoliko mjeseci i poželio im je sreću u narednim reprezentativnim akcijama.

Za veliki broj igrača ovo će biti oproštajni sastanak u klubu. Najavljene su velike promjene na Camp Nouu i potpuna rasprodaja, a u narednom periodu će sve biti javno saopšteno

Oglasi

Joan Laporta potvrdio da slijede velike promjene u Barceloni: Od naredne sedmice serija odluka!

Predsjednik Barcelone Joan Laporta najavio je ogromne promjene u klubu tokom ljeta.

Laporta želi vratiti katalonskog velikana na pobjedničke staze i namjerava poprilično izmijeniti ekipu.

Mundo Deportivo je prije nekoliko dana otkrio imena 14 fudbalera koje Laporta namjerava prodati. Među njima je i Miralem Pjanić, a predsjednik Barcelone je potvrdio da će biti velikih promjena.

"Jedan ciklus je završen i radimo na potpunom renoviranju tima. To se mora učiniti", rekao je Laporta i nastavio je:

"Ranije sam već rekao da ću sve sagledati kad se sezona završi. Utakmice, stav ekipe, mentalitet i ambiciju igrača. Od naredne sedmice krećemo sa serijom odluka i nakon toga ćemo davati komentare", istakao je Laporta.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Želja Laporte je da tim sa Camp Noua ponovo stigne na krov Evrope i La Lige.

"Ispali smo u ranoj fazi Lige prvaka, a prvenstvo smo izgubili na nevjerovatan način. Sad moramo naporno raditi kako bismo imali tim koji je spreman da osvoji Ligu prvaka i La Ligu", poručio je Laporta.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1611963159
Je.eš više Barcelonu, ko im je.e mater..
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi