Iz Pjanićeve poruke da se naslutiti gdje planira igrati: "Još tražim odgovore..."

Sezonu završio bez učinka

Iz Pjanićeve poruke da se naslutiti gdje planira igrati: "Još tražim odgovore..."

A. Čaušević

Miralem Pjanić je svoju prvu sezonu u Barceloni odigrao bez učinka. Nije upisao ni gol ni asistenciju, a uspio je osvojiti Kup Kralja.

Sezona 2020/21 za Pjanića je možda i najteža otkako igra profesionalni fudbal. Potpuno je pao u drugi plan i priliku za igru je uglavnom čekao sa klupe za rezerviste.

Praktično cijelo proljeće je odgledao s klupe, a tek u posljednja dva ligaška meča upisao je minute. Protiv Celte i Eibara je priliku dobio u finišu mečeva.

Nakon što se sezona završila Pjanić se oglasio na Instagramu. Iz objavljene poruke da se naslutiti da se i dalje vidi u dresu Barcelone.

Bh. reprezenativac koji neće doći na junsko okupljanje Zmajeva je naveo da još uvijek traži pitanja na neke odgovore, ali i poručio svim fanovima da se vide uskoro uz poruku: "Naprijed Barca".

"Poštovati dres, poštovati ekipu. Dati sve od sebe na terenu i van njega. To je ono što Barcelona zaslužuje.

Oglasi

To sam i radio od prvog dana otkako sam stigao u klub, skupa sa svojim saigračima.

Ova sezona ostavlja mi gorak ukus i pitanja na koja još uvijek tražim odgovore. Zagrljaj svima i vidimo se uskoro. Uvijek naprijed Barca", naveo je popularni Mire.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Šta će biti s Pjanićem koji na stolu već ima nekoliko ponuda zavisit će i od budućnosti Ronalda Koemana jer 31-godišnjak očigledno nije u prvom planu kod Nizozemca.

Nastup protiv Eibara za bh. reprezentativca je bio 30. u sezoni koja završava. Da se Pjanić pita Pjanić sigurno ne bi bio i posljednji, međutim ostaje da se vidi šta će donijeti ljetni prijelazni rok.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

realno_govoreci
Jel se sjeca gola Pjanica iz penala za Barcu.Zar se to ne racuna u zvanicnu statistiku,kako jeonda bez ucinka? I Ronaldo i Messi ih zabiju po 10tak sa penala u sezoni pa se sve racuna?
8 3
Zgembic
Kako god sretno Mire
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi