Barcelona organizovala sastanak sa Minom Raiolom
Mino Raiola je jedan od najpoznatijih agenata svijeta. Pod njegovom protekcijom su neki od najboljih fudbalera svijeta (Foto: EPA)

Dvojica fudbalera su tema

Barcelona organizovala sastanak sa Minom Raiolom

Midhat Šljivak

Rukovodstvo Barcelone organizovalo je sastanak sa poznatim menadžerom Minom Raiolom.

Razlog organizacije sastanaka na kojoj će Raiola razgovarati sa predstavnikom katalonskog kluba Ericom Abidalom su dvojica fudbalera kojima je Raiola agent.

Katalonski velikan je zainteresovan za dovođenje štopera Ajaxa Matthijsa De Ligta. Na satanku sa Raiolom žele osigurati usluge ovog fudbalera kojeg traži više od pola Evrope.

Osim De Ligta tema će biti i mladi Xavi Simmons. Ovaj 15-godišnjak je član Barcine La Masije, ali ga je Raiola već ponudio drugim klubovima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barca želi osigurati da ovaj talentovani fudbaler ostane dio tima sa Nou Campa i da u budućnosti postane jedan od vođa nove generacije koja potiče iz poznate fudbalske škole.

Sigurno je da će i Raiola imati svoje zahtjeve i da će Barca morati da izdvoji popriličnu sumu kako bi uspjeli u namjeri da osiguraju usluge dvojice veoma talentovanih fudbalera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi