Pedri se više neće voziti taksijem: Barcelona riješila problem za svog tinejdžera

Dobio privatnog vozača

Pedri se više neće voziti taksijem: Barcelona riješila problem za svog tinejdžera

Endin Čaušević

Mladi fudbaler Barcelone, Pedri, prošle sedmice privukao je pažnju kada je nakon utakmice otišao taksijem kući.

Katalonci su u utorak igrali na svom terenu protiv Ferencvaroša i slavili sa 5:1, a jedan od golova zabio je i Pedri. Mladi veznjak je nakon meča pokupio svoje stvari, te se s taksijem vratio kući.

To je iznenadilo javnost u Španiji jer su vjerovali da se Barcelona pobrinula za igrača, ali očito da to nije bilo tako. Poznato je da Pedri nema automobil jer još uvijek ima 17 godina i nema vozačku dozvolu.

No, iz katalonskog kluba su odlučili da reaguju i Pedri se više neće morati voziti taksijem jer su našli rješenje za njegov problem.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naime, klub je ovom 17-godišnjem veznjaku omogućio privatni automobil i vozača kako bi se kretak gdje god mu je potrebno. Tek će naredne godine polagati vozački i imati pravo da sjedne za volan.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Slobodas
Proseravanje , mogli su mu vala dati mjesecnu pa nek se voza ko cojk
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi