Dan odluke za Cristiana Ronalda

Ponovo se testirao

Dan odluke za Cristiana Ronalda

E. Čaušević

Fudbaleri Juventusa odradili su posljednji trening pred meč protiv Barcelone, a na njemu nije bilo Cristiana Ronalda.

Juventus na svom terenu u derbiju dočekuje Barcelonu, ali tim Andree Pirla je znatno oslabljen. Pored Ronalda na današnjem treningu nije bilo Leonarda Bonuccija i Giorgija Chiellinija koji su povrijeđeni.

No, u centru pažnje je Ronaldo koji je već skoro dvije sedmice pozitivan na koronavirus. Po protokolu ga je Juventus prijavio za meč sedam dana prije i sada čekaju rezultate testiranja.

Tuttosport je objavio da se Ronaldo testirao jutros i da sada čekaju rezultate. Poznato je da večeras do 21 sat moraju znati rezultate i ako bude negativan imat će pravo sutra da nastupi protiv Barcelone.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

No, Juventus je sada u trci s vremenom jer nije poznato da li će rezultati testiranja biti na vrijeme.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

TiTu
Ja vam kazem da ce biti negativan ,sve i da bude pozitivan test.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi