Pjanić nakon utakmice saznao vijesti koje će ga konačno usrećiti?

Busquets ne igra u narednom kolu

Pjanić nakon utakmice saznao vijesti koje će ga konačno usrećiti?

E. Čaušević

Barcelona je danas u gostima bila bolja od Elchea sa 2:0.

Katalonski klub uspio je da dođe do nova tri boda i vrati se na treće mjesto na tabeli. Barcelona je slavila sa 2:0, a bh. reprezentativac Miralem Pjanić ponovo je odgledao meč svog kluba s klupe za rezervne igrače.

Pjanić je već duže od mjesec dana bez minutaže u La Ligi, te mu Ronald Koeman ni danas nije odlučio pružiti priliku.

Šansu je dobio čak i Riqui Puig koji je uspio da zabije gol za 2:0 i u bitnom trenutku se dokaže Nizozemcu pred utakmicu u narednom kolu kada će Barca dočekati Athletic Bilbao.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naime, u narednom meču neće igrati Sergio Busquets zbog žutih kartona, te španski mediji vjeruju da će Pjanić konačno dobiti šansu. No, i Puig je pokazao da Koeman na njega može računati i bit će zanimljivo vidjeti ko će na kraju zamijeniti Busquetsa.

Opis fotografije nije dostupan.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chico
Miralem Pjanic NE IGRA Busquetsovu poziciju novinarcicu
0 3
dragonBH
Ako sad ne dobije priliku nek se pakuje..
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi