9

Komentari (9)

Crnogorac45
Gresku novinara na stranu. Naravno da nece prihvatiti smanjenje plate. U zadnjih 5 godina su dali preko 500-600 miliona na nove igrace i sad treba da smanje plate. Neka im Real bude primjer. Ove godine nisu nikoga doveli da ne bi morali otpustati igrace i smanjivati plate.
Salihović23
I kod Reala su smanjili svi 10% (Osima Balea, koji je u medjuvremenu I otišao), a i odrekli su se premija, u zamjenu mislim da real zbog tog nije nikog dovodio. Perez je izjavio, kako da nekog dovedem, a od sadašnjih tražim smanjenje Plata, i mislim da to ima smisla. Otišli su koji su i htjeli da idu tako da je Real završio transfer period u plusu oko 100 miliona, bez I jednog pojačanja.
Tmm1987
Čauševiću glup si ko *****, molim te malo nekad pročitaj komentare ispod objave, ne znaš šta pišeš majmune jedan, pa na svakoj objavi imaš greške, jadan li si ti novinarčić
Samo_nebo_je_granica
Jesu li sad ova trojica za smanjenje ili nisu... Sam sebe si zbunionsa ovim tekstom moj novinaru...stanje u novinarstvu kao i u cijeloj drzavi...sve nam je doslovno u kurcu...
Rigel
Citas li ti glupko sta napises, prije nego objavis tekst? Ti novinar? Drzi se ti Deletinih guzova, jer nisi u stanju ni prepisati tudji tekst...
Martial9
Jadni oni bas Mi ih zao nece imat sta jest sto I'm se smanjila Plata krepat ce od gladi
Mele
Ma daj, pa naslov ti govori jedno, a tekst sasvim nesto drugo. Jesi ti procitao i razumio sam sebe , sta si mislio reci sa ovim. Ne protive se, a dole nisa za smanjenje plate. ...Mundo Deportivo izvještava da samo trojica igrača nisu pristali na smanjenje plate.
Halilovich
u tekstu sa najboljim strijelcima lige sada procitam da tatar nije igrao sinocnju utakmicu protiv borca. ove greske su postale standardne za ovakav portal ??
DamirS
Zato o Diletti zna napisati članak bez greške.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.