Barcelona počela pregovore o transferu igrača Ajaxa
Foto - EPA

Tagliafico stiže na Nou Camp?

Barcelona počela pregovore o transferu igrača Ajaxa

M. Šljivak

Ekipa Barcelone započela je s nizozemskim velikanom Ajaxom pregovore o transferu 27-godišnjeg lijevog beka Nicolasa Tagliafica.

Junior Firpo koji je stigao prošlog ljeta iz Betisa nije ispunio očekivanja i nije uspio da ugrozi poziciju Jordija Albe, pa je Barca krenula u potragu za novim fudbalerom na ovoj poziciji.

Kao idealnog za konkurenciju Albi vidi Tagliafica. Argentinski reprezentativac igra fantastično u dresu velikana iz Amsterdama i samo se očekivalo kada će se najaviti njegov veliki transfer.

Barcelona je s Ajaxom počela pregovore o transferu i pokušat će ga već ovog ljeta angažovati. Povezivao se u prošlosti ovaj fudbaler s mnogim klubovima, a prema svemu sudeći će obući dres katalonaskog velikana.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Tafliafico je član Ajaxa od januara 2018. godine i ugovorom je vezan do 2022. godine.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Momak
Jedan dan pišete clanak kako su u krizi i kako moraju sve osim trojice prodati, a drugi dan kako ce joa dodatno kupovati. Odiucite se vise, ne ponasajte se kao amateri
3 0
Sloboda
Pa do jučer je bilo da su skoro potpisali Alabu
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije