Lionel Messi je na današnji dan prije 13 godina ostavio cijeli svijet bez teksta svojim golom

Igrači Getafea nisu znali gdje se nalaze

Lionel Messi je na današnji dan prije 13 godina ostavio cijeli svijet bez teksta svojim golom

E. Čaušević

Lionel Messi je u svojoj dosadašnjoj karijeri postigao skoro 700 golova, ali jedan se posebno izdvaja.

Messi je u svojoj karijeri osvojio skoro sve što je mogao kako na ekipnom tako i na individualnom nivou. Argentinac je na današnji dan prije 13 godina pokazao fudbalskom svijetu o kakvom talentu se radi.

Naime, Barcelona je na današnji dan prije 13 godina na svom terenu igrala protiv Getafea polufinalnu utakmicu Kupa Kralja, a svjetski mediji brujili su o golu Messija.

Argentinski fudbaler je loptu prihvatio na svojoj polovini, te je prošao skoro pola tima Getafea uključujući i golmana, te je zabio gol. Ovaj pogodak je jedan od najboljih, ako ne i najbolji u dosadašnjoj karijeri najboljeg igrača svijeta.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vedin
Slican gol je Maradona postigao Englezima
1 0
Mele
Gol koji je Zlaja postigao skaricama za Svedsku je svakako gol stoljeca...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi