Naziru se dva januarska pojačanja za Barcelonu
Foto - EPA

Napadači u centru pažnje

Naziru se dva januarska pojačanja za Barcelonu

M. Šljivak

Ekipa Barcelone dobit će nekoliko pojačanja u januarskom prelaznom roku.

Katalonski klub prinuđen je da dovodi nove fudbalere kako bi osnažio ekipu koja ove sezone igra jako loše i nekoliko zvučnih imena povezuje se s ovim velikanom evropskog fudbala.

Međutim, tim s Camp Noua ima i ogromnih finansijskih problema pa moraju dobro paziti na potrošnju, no pokušava se naći način da već u januaru u tim stignu novi fudbaleri.

Španski novinar Javi Miguel tvrdi da su glavni favoriti za dolazak u Barcelonu napadač Manchester Uniteda Edinson Cavani i ofanzivac Manchester Cityja Ferran Torres.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Oba fudbalera se već duže vremena povezuju s Barcelonom. Navodno su izrazili spremnost za dolazak i vidjet ćemo hoće li zaista pojačati redove katalonskog velikana.

Katalonski mediji objavili su kako će klub pokušati da dovede i mladog Argentinca Juliana Alvareza iz River Platea, pa bi napad Barce od januara mogao izgledati poprilično drugačije u odnosu na trenutni sastav.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Cavani, ako raskine ugovor, moze, Ferran tesko, 60 miliona nema Barsa da plati odmah..Ovaj mali Argentinac bi mogao biti vrlo dobar, vec je sazrio, ne kao mnogi sto su dosli sa 16 ili 17 g u veliki klub pa se izgubili.
5 0
Miskee
Mene Julian Alvarez podsjeća na Lautara Martineza
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi