S Rangnickom nema šale: Pogba se morao 'nacrtati' u Manchesteru
Foto - Instagram

Njemački stručnjak pozvao Francuza

S Rangnickom nema šale: Pogba se morao 'nacrtati' u Manchesteru

M. Šljivak

Francuski fudbaler Paul Pogba (28) morao je da se vrati u Manchester.

Veznjak Uniteda odavno je u Dubaiju, gdje se oporavlja od povrede, ali ga je novi menadžer kluba Ralf Rangnick pozvao da se vrati.

Njemački stručnjak pozvao je francuskog fudbalera u utorak i poručio mu je da ga očekuje u nedjelju u trening-centru kako bi razgovarali licem u lice.

"Pričali smo telefonom u utorak i još je bio u Dubaiju. Očekujem ga u nedjelju u klubu da se upoznamo. Pričali smo 10 do 15 minuta", rekao je Rangnick i dodao je:

Oglasi

"Rekao mi je da se osjeća bolje, ali da još uvijek nije potpuno spreman. Trebat će mu još nekoliko sedmica za povratak treningu, a zatim i dodatno vrijeme da se spremi za utakmice", istakao je novi menadžer Manchester Uniteda.

Rangnick želi do kraja sezone maksimalno iskoristiti usluge francuskog fudbalera koji još uvijek nije dogovorio nastavak saradnje s klubom.

Njegov ugovor ističe posljednjeg dana juna, a već za mjesec dana može početi pregovore i s drugim klubovima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pogba je dobro započeo ovu sezonu. Igrao je odlično i ostvario je sedam asistencija u devet nastupa u Premier ligi.

Ipak, potom je došlo do povrede. Već dugo je van terena i još uvijek nije poznat datum njegovog povratka.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MUFCDOGROBA
Kao sto je i rekao: "Manchester je veliki klub, ukoliko ne zelis da igras za njeg onda i ne trebas" - Kako god sezona da se zavrsi ovakvog trenera nismo, niti cemo imati od Fergusona.
7 0
user1609866240
Teko i treba, samo oštro sa zvjezdicama. Koliko su plaćeni trebali bi spavati u klubu!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi