6

Komentari (6)

Mele
Ja mu mogu garantovati ako ne osvoji ligu prvaka ili la ligu, da ce dobiti sup kartu, Xavi i Pyol ce doci, mozda i Iniesta u strucni stab..Ove Nizozemce Xavi nikad nece uzeti, mozda ovog veznjaka, jer je dobar na sredini i jak, ali onog tetoviranog curana, nikad nece traziti u svoj tim. De Bruyne je favorit, samo je preskup.Haaland bi bio slag na tortu.
Horde
Nema Barca para vise za te igrače...
Jupp
Ovaj lik uopste nije objektivan kada su pojacanja u pitanju.. a pogotovo to sto samo Holandjane forsira. Sta bi Depay donio Barceoni u napadu? Messi, Griezmann, Fati, Pedri, Dembele, Braithwaite i Coutinho je znao igrati krilo ofanzivno.. Sasvim dovoljno igraca na toj poziciji, a veznih toliko imaju da ni Pjanic koji je “world class”, ne dobija priliku.. tako da mi je jos manje jasno zasto Wijanalduma zeli..
nedoni46
jer je besplatan + nizozemac
Tas14
Svaka čast, potpuno se slažem
Jupp
@nedoni46 da, to smo apsolvirali. Preferira Holandjane, ali istom Depay-u treba dati plati, koja ce sigurno biti najmanje 40% veca nego sto ima u Lyion-u, a imaju vec 7 igraca u napadu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.