Barcelona pojačanje traži u Manchesteru
Foto - EPA

Laporte prva meta

Barcelona pojačanje traži u Manchesteru

M. Šljivak

Ekipa Barcelone odlučila je u ljetnom prelaznom roku pojačati defanzivni dio ekipe.

Ove sezone odbrana katalonskog velikana je često izgledala veoma loše, pa je prvi cilj kluba pojačati zadnji red pred početak naredne sezone.

Glavna meta Barce u ljetnom prelaznom roku bit će fudbaler Manchester Cityja Aymeric Laporte. Mundo Deportivo tvrdi da Katalonci ozbiljno razmišljaju o njegovom dovođenju i vjerovatno će poslati ponudu na adresu Cityja.

Navodno ni engleski tim nema ništa protiv prodaje 25-godišnjeg štopera. Laporte ima ogromnih problema s povredama i City već uveliko traži njegovu zamjenu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Laportea ugovor s Građanima veže do 2025. godine, a tokom prethodne dvije i po sezone nastupio je u samo 69 utakmica i postigao je pet golova.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chupomoting
A da sacekas 1 april pa da objavis ovakvo nesto? Ovo nije ni za prvo aprilsku salu.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi