Barcelona ponudila 50 miliona eura i dvojicu fudbalera za Paula Pogbu!

Biće potrebno puno više

Barcelona ponudila 50 miliona eura i dvojicu fudbalera za Paula Pogbu!

Danas su se već pojavile vijesti da je menadžer Paula Pogbe Mino Raiola počeo pregovore sa Barcelnom kako bi svom klijentu osigurao transfer u redove katalonskog giganta.

Pogba nikako ne uspijeva pokazati sve ono što zna u Manchester Unitedu, a nije tajna da ni njegov odnos sa Mourinhom nije na zavidnom nivou.

Čini se da je konačno Raiola odlučio "spasiti" Paula Pogbu, a nakon pojavljivanja vijesti o njegovom sastanku sa čelnicima Barce, stižu informaijce i o prvoj ponudi Katalonaca za usluge sjajnog francuskog veznjaka.

Ugledni italijanski novinar Gianluca Di Marzio je saopštio da je Barcelona Manchester Unitedu ponudila 50 miliona eura, ali i Yerryja Minu i Andrea Gomesa u zamjenu za Pogbu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, ova ponuda je ekspresno odbijena, a navodno u Unitedu nisu niti jednog momenta razmišljali da svog veznjaka daju u zamjenu za 50 miliona eura i dvojicu fudbalera koji su svakako, manje-više, otpisani na Nou Campu.

Međutim, ne treba odbaciti mogućnost da uskoro iz Barce stigne nova, puno bogatija ponuda za sjajnog Pogbu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi