Barcelona poslala nevjerovatnu ponudu za Richarlisona, a Everton odmah reagovao

Ancelotti ga ne pušta

Barcelona poslala nevjerovatnu ponudu za Richarlisona, a Everton odmah reagovao

E. Čaušević

Barcelona još uvijek traga za napadačem koji će biti zamjena za povrijeđenog Luisa Suareza.

Ovih dana se dosta špekulisalo o tome da će Barcelona dovesti Rodriga iz Valencije, ali sada je jasno da od toga nema ništa. Rodrigo je htio da ide na Camp Nou, ali se klubovi nisu uspjeli dogovoriti oko transfera.

Barcelona je već danas krenula u akciju, a na meti se našao brazilski ofanzivac Richarlison koji igra za Everton. Ovaj 22-godišnji Brazilac je ponajbolji igrač Evertona, te je Barca poslala nevjerovatnu ponudu za njega.

Sky Sports je objavio večeras da je Barcelona na adresu Everona poslala ponudu od 100 miliona eura što je bilo iznenađenje za čelnike kluba s Goodisona.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Međutim, oni su nakon razgovora s Carlom Ancelottijem odbili ponudu Katalonaca i poručili da Richarlison jednostavno nije na prodaju.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zvjezdan10
evo se bojim da su odbili 100 miliona
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi