Dušan Tadić će u posljednjim danima prelaznog roka ostvariti transfer svih transfera?

Želi ga Barcelona

Dušan Tadić će u posljednjim danima prelaznog roka ostvariti transfer svih transfera?

Srbijanski reprezentativac Dušan Tadić mogao bi u posljednjim danima januarskog prelaznog roka ostvariti veliki transfer. 

Kako prenose inostrani mediji, njega trenutno želi Barcelona i to nakon što su joj propali pregovori s Valencijom oko dovođenja Rodriga.

Iako se mislilo da će ovaj fudbaler gotovo sigurno preći na Camp Nou, u posljednjih nekoliko sati došlo je do komplikacija u pregovorima između dvije strane i transfer je propao.

Katalonci zato imaju plan B a on se zove Dušan Tadić. Inostrani izvori prenose kako će Katalonci na sve načine pokušati ubrzati pregovore s Ajaxom i agentom Srbijanca koji će već sutra doletjeti u Barcelonu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Tadić i ove sezone igra sjajno pa je na 33 utakmice postigao 12 pogodaka i dodao 21 asistenciju. Jedan ovakav transfer bi sigurno bio kruna njegove karijere i nagrada za sve što je radio ove i prošle sezone u Amsterdamu.

On je prethodno bio član Vojvodine, Groningena, Twentea i Southamštona pa bi Barcelona bila šesta ekipa u njegovoj karijeri.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

muha
Transfer svih transfera? Na kojim si ti drogama?
1 6
Arnel925
On u Barceloni samo Moze donositi lopte Messiju na treningu
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi