Barcelona poslala ponudu za Garciju koja je do suza nasmijala čelnike Manchester Cityja

Jasno je da to nije dovoljno

Barcelona poslala ponudu za Garciju koja je do suza nasmijala čelnike Manchester Cityja

E. Čaušević

Španski defanzivac Eric Garcia ove sezone debitovao je u prvom timu Manchester Cityja.

Garcia je u prvoj sezoni uspio odigrati 17 utakmica i ostaviti veoma dobar utisak. No, mnogi su bili razočarani kada je Pep Guardiola saopštio da mu je Garcia otkrio da ne želi da produži ugovor jer mu je želja da karijeru nastavi u nekom drugom klubu.

Ovaj 19-godišnji štoper ponikao je u Barceloni, ali je još prije četiri godine došao u akademiju Cityja. Međutim, Garcia je izrazio želju da se vrati u Barcelonu nakon što je ovaj klub pokazao interes za njega.

Garcia sa Cityjem ima ugovor do ljeta 2021. godine, te je u dva navrata odbio da produži saradnju. Jasno je da će ga Građani staviti na transfer listu jer ne žele da narednog ljeta ode bez obeštećenja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Barcelona je otvoreno pokazala interes da ga vrati u svoje redove, te su čak poslali prvu ponudu. Ipak, ova ponuda je samo nasmijala čelnike Manchester Cityja jer su iz Barce ponudili "samo" deset miliona eura.

Građani žele minimalno 20 miliona eura za ovog 19-godišnjaka kojeg su prije četiri godine doveli za 1.5 milion eura upravo iz katalonskog kluba.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miki30
Pa šta je smiješno, tamam cifra za ovog tipa.
1 2
MUFCDOGROBA
Nasmijali i oni za ovih 20m za igraca koji nije minute imao cijelu godinu pored igraca koji igra zadnjeg veznog hahaahahah
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi