Navukao gnjev navijača: Doživio blamažu s Barcom, a sinoć slavio trofej Seville skokom u bazen

Rakitić u centru pažnje

Navukao gnjev navijača: Doživio blamažu s Barcom, a sinoć slavio trofej Seville skokom u bazen

E. Čaušević

Hrvatski fudbaler Ivan Rakitić ovog ljeta će prema svemu sudeći napustiti Barcelonu.

Rakitić je i prije godinu dana bio na izlaznim vratima katalonskog kluba, ali je tada odbio da ide zbog čega je u prvom dijelu sezone većinom bio na klupi. No, ovog ljeta će teško izbjeći odlazak iz Barcelone.

Katalonski klub je već stavio nekoliko igrača na transfer listu, a među prvima bio je upravo Rakitić. On ne krije želju da se vrati u Sevillu čime dodatno ljuti navijače Barcelone.

Da stvar bude gora Rakitić se sinoć javio uživo za jednu špansku televiziju kako bi proslavio pobjedu Seville u finalu Evropske lige iako je još uvijek igrač Barcelone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Rakitić je od dragosti čak skočio u bazen i pokazao da mu je Sevilla uvijek bila na prvom mjesto što je dovelo do ludila navijače Barce koji su sinoć osuli drvlje i kamenje ka reprezentativcu Hrvatske.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Quartararo20
Ono ti ga puse Ivane, Ivane
6 1
goku_iz_sirokog
Dijete Seville!!
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti